Hoe werkt het?

Hoe?

Het werkt harstikke simpel:

1. Je schaft een mediaspeler aan waar KODI (voorheen XBMC) op kan draaien, afhankelijk van je eisen kies je 1 van onze modellen. Heb je specifieke vragen check dan even onze FAQ, staat je vraag er dan niet tussen dan kan je met ons chatten of even bellen naar 06-10547395. Langskomen in onze winkel in Den Haag kan ook altijd, maak dan even een afspraak met ons.

2. Op al onze mediaspelers staat KODI al voorgeinstalleerd, u kunt deze zelf aanpassen naar uw wensen en eisen om alles uit Kodi te halen. Ben je hier niet zo handig in? Google dan naar Kodi Wizzards, er zijn namelijk vele wizzards (installatie hulp tools) beschikbaar, u moet alleen zelf uitproberen welke het beste voor uw situatie werkt.

3. Ben je dan al klaar? Hang ervan af, bij elke mediaspeler zit een standaard afstandsbediening, perfect om KODI mee te bedienen. Niet handig als u iets wilt typen (bijvoorbeeld een zoekopdracht naar een film-titel) of als u een muis nodig heeft om lekker vlot te kunnen browsen in Google Chrome. Bepaalde Apps in Android werken met swipe-bewegingen, dan kan je alleen nabootsen met een muis. Als je van deze functionaliteit ook gebruik wilt maken dan raden we aan een Airmouse / Keyboard of Mousepad / Keyboard erbij aan te schaffen. Het verschil tussen een Airmouse en Mousepad is dat een Airmouse net als een Wii Remote werkt (je wijst dus naar de scherm), bij een Mousepad is er een aanraak-kader op de remote (dit werkt hetzelfde als de touchpad van een Laptop).

4. Als je jouw keuze hebt gemaakt kan je dan nu de bestelling afronden, ben je bang dat je een miskoop doet? Ach welnee, als je alles netjes houdt mag deze altijd binnen 14 dgn retour! We geven jou alle tijd om zeker te zijn van jouw aankoop.
P.S. wij versturen gratis!

5. Binnen 24 uur (tenzij de weekend ertussen zit) is jouw bestelling in huis, wat nu? Sluit deze aan met een HDMI kabel (er wordt standaard 1 HDMI kabel door ons erbij geleverd), sluit een Ethermet kabel aan als je die hebt (al onze mediaspelers hebben ook WIFI ingebouwd maar internet via een Ethernetkabel is altijd sneller en stabieler), sluit als laatste de voeding aan (gebruik ALTIJD de meegeleverde originele voeding!).

6. We hebben beeld! Dat is maar goed ook, zoniet, kijk dan even of de TV op de juiste HDMI kanaal staat. Heb je nog specifieke vragen check dan even onze FAQ, staat je vraag er dan niet tussen dan kan je met ons chatten of even bellen naar 06-10547395. Langskomen in onze winkel in Den Haag kan ook altijd, maak dan even een afspraak met ons.

Wat kan je allemaal met onze Mediaspelers?

✓ Eenmalige aanschaf, geen abonnementskosten
✓ Makkelijke installatie
✓ Altijd ingebouwde WIFI
✓ KODI is ALTIJD voorgeïnstalleerd met een aantal basis addons
✓ Altijd 1 jaar KOSTENLOOS support (zowel via de mail, chat, in onze winkel als telefonisch)
✓ Mits goed geconfigureerd en geïnstalleerd genieten van de nieuwste films en series in Full HD of 4K Kwaliteit (vanuit uw eigen legale bronnen)
✓ Mits goed geconfigureerd en geïnstalleerd genieten van TV zenders met onder andere sport van de gehele wereld (vanuit uw eigen legale bronnen, bijvoorbeeld met de Ziggo Go App)
✓ Als je niet tevreden bent zonder opgave van reden binnen 14 dagen retourneren, wij willen ALLEEN tevreden klanten!

Met onze mediabox kunt u inhoud (films, series, muziek, video's, podcast, enz...) streamen vanaf een USB Opslagmedium (USB Stick, of externe USB HDD), vanaf een SD (MicroSD of SD Kaartje), vanaf jouw lokale of externe netwerk (een gedeelde map op uw PC, een NAS of vanaf een PLEX server) maar ook vanaf het internet. Op het internet is er al ZOVEEL te vinden dat tegenwoordig bijna alles vanuit het internet wordt gestreamd. Dit is vergelijkbaar met de werking van YouTube (en ja, ook YouTube werkt erop).Wij installeren enkel KODI voor, geen addons die mogelijk inebreuk kunnen maken op auteurs-rechten. De mediaspelers met KODI zijn dan ook:

100% LEGAAL

Als u zelf bronnen heeft met media die u zo makkelijk en mooi mogelijk wilt weergeven kunnen wij eventueel tegen een meerprijs voor configuratie en finetuning van Kodi zorgen. Zodat u optimaal en zonder poespas van uw media kan genieten. Als u dit wilt neem dan even contact met ons op (elke installatie kan per klant / situatie verschillen).


Backup maken van jouw aangepaste XBMC / Kodi installatie
Zoals eerder aangegeven is een standaard installatie van XBMC of KODI leeg en dien je deze zelf aan te passen naar wens. Dit kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen en als je eindelijk zover bent is het handig hier een backup van te maken. HIER lees je hoe je een backup kan maken van jouw installatie.

Een aangepaste XBMC / Kodi installatie terugplaatsen in een lege Kodi installatie
Wil je een backup van een Kodi installatie terugplaatsen? Volg dan deze handleiding