Over ons

over ons

Onderdeel van Dynamodz

Dynamodz opende in 2006 zijn winkeldeuren. Wij waren toen enkel actief in de gaming-sector maar negen jaar later is onze kennis en ons assortiment flink uitgebreid.
Dynamodz.com behoort tot de meest populaire (web)winkel van Nederland en België en is tevens marktleider op het gebied van de online verkoop van modchips, spelcomputer-onderdelen, Apple-onderdelen, LED-verlichting en domotica. Ook zijn wij 1 van de weinige webshops die behalve een webadres ook een fysiek winkeladres heeft (nee, wij werken niet vanuit een zolder).
Op het winkeladres van Dynamodz.com in Den Haag bent u natuurlijk van harte welkom en staat er altijd een bak koffie klaar.

Dynamodz.com houdt zicht bij de ''roots'' namelijk de gaming-sector, en heeft ervoor gekozen apparte webshops te lanceren voor andere categorieën.

Fibaro-center.nl

Bij fibaro-center.nl vinden klanten het grootste assortiment op het gebied van domotica, specifiek gericht op het merk Fibaro.
Waarom Fibaro vraagt u zich misschien af, Fibaro kan vergeleken worden met de Apple onder de domotica-merken. Moderne strakke vormgeving van producten, gebruiksvriendelijke en prachtige interface en de meest geavanceerde techniek ingebouwd zijn de standaard kenmerken van Fibaro.

Als u opzoek bent naar een product, neem dan gerust een kijkje in ons webshop.

Producten in ons webshop zijn op voorraad, tenzij anders aangegeven.
De producten zijn ook meteen te bestellen via de webshop.

Mochten er onduidelijkheden zijn, dan kunt u ons natuurlijk altijd mailen.
fibaro wereld

feedback

Klant staat bij ons centraal
.

Ons bedrijf staat bekend om goede en vooral klantvriendelijke service, kwalitatief hoogwaardige producten, groot assortiment, scherpe prijzen.
Maar het belangrijkste van alles is dat de klant bij ons centraal staat, vandaar dat wij veel waarde hechten aan de koopervaring van onze klanten.

Ervaringen van onze klanten vind u terug bij de beoordelingen, google maar eens naar feedback van Dynamodz (moederbedrijf) en u zult zelf zien hoe wij continue werken aan een zo postief mogelijke ervaring voor de klant.

Mocht u opmerkingen hebben, misschien juist tips voor ons, twijfel dan niet ons een mailtje te sturen met feedback. 

Reseller of installateur?

Bent u een reseller of installateur? Van plan vaker af te nemen bij ons?
Stuur ons een email (met info over jezelf en de verwachte afname) en we komen er zeker uit!

install

Devian

Some important guy